Dimsum met shiitake en spitskool
Dimsum met kip, rode peper en limoenblad
Dimsum met rendang en prei
Dimsum met varken, pinda en truffel
Dimsum met kabeljauw, gele curry en limoen
Een proeverij van onze beste dimsums
Curry met gamba, aubergine, bamboe, tomaat en lavas
Kippendijen met yoghurt, garam marsala en koriander
Linzencurry met madras, spinazie en kokos
Curry met palmhart, tamarinde, kaneel en kaffir limoen
(geserveerd met rijst en zoetzure komkommer)
Tonijn met sushi rijst, omelet, radijs en nori
Iberico varken tonkatsu en koolsla
Kingfish met kokos en tandoori
Meerval met shabu suki en bosui
Koningsgamba met limoenblad, boemboe Bali en oesterblad
Omelet met tomaat, krokante kip en bosui
Buikspek met pompoen, shiso en kailan
Knolselderij unagi style, lotuswortel en enoki
Aubergine met ahorn, rode peper en sesam
Gerookte spitskool met dashi en cashewnoot
Gamba sateh met petjelsaus
Geiten sateh met petjeisaus
Runder sateh met gado gado saus
Varkens sateh botek saus
Kip sateh met sateh saus
Veganvlees sateh met gado gado saus
Van elke smaak één
Rauwe zalm, tonijn en kingfish met wasabi en soya
Vegetarische hartige Japanse pannenkoek
Een reis door de kaart in 6 gerechten (dit is een vast menu)
Gefrituurde zeebaars met chinese tang cu cui pi yu
Een selectie van het beste vlees
(Vanaf 100 gram. Vraag ernaar bij uw bedienend personeel. geserveerd met kailan en 3 oosterse sausen)
Groente met pinda saus
Gebakken rijst
Spinazie met miso en kataifi
Chineese noodle met soyasaus en gember
Gebakken stengelgroente met knoflook
Gebakken banaan met chocolade, palmsuiker en gember
Broodpuding met kardemom, koriander en rozen
Cake met yuzu en sesam
Zoete wafel met blauwe bes, pandan en lychee
Kaasplateau met orientaalse garnituren